FOLLOW? | DASHBOARD?


No-Mey's Tutorial

husband
Wednesday, June 20, 2012 | 7:31 AM | 0 comments
setelah lama menyingle aku dapat boyfriend yang faham aku :'> nama dia Putra Amirul <3 haa , serious aku sukan nama dia <3 haa , biy serious you awesome <3 you always understand me :'> terharu ni :'p hee . i wish a long relation with you ! serious i hope that biy :( beacouse i really love you ! haa , i tak boleh fikir orang lain kecuali you :'> im happy with you sayang . be mine forever ? hmm .. iloveyousomuchPutra :*
single
| 7:30 AM | 0 comments
haaaa . sebab salah faham je break :') bukan nak bertanya dulu -.- see now ? tak nak cakap salah siapa , sendiri mau ingat :') aku tau kau sayang aku lagi untill now , but aku tak boleh lupa apa yang kau twit pasal aku . sebab tu susah sikit aku nak trima kau balik . hope kau happy dgn gf kau sekarang ni :')

Older Post