FOLLOW? | DASHBOARD?


No-Mey's Tutorial

macam CB !
Wednesday, March 9, 2011 | 1:23 AM | 0 comments
ada lah sorang mamat ni , err . mem aku lah . mcm cb sgad2 . aku bukan tana lyn dia . dia yang buad aku mcm hape , if boring bru na crik aku . then ckp aku sombong bagai , tana kwn dia la , ap la .  haishh , then aku ta ad mood na lyn dia . dia na mrh2 aku . aku pula yangg kena blik , dia ta ad rasa bersalah langsung ka ? serius aku benci kau ! bodo doe kau . kau tada kredit then kau suruh aku call kau , aku call je . bila kau ? call aku ta smpai 2minit pon . kau call aku pon coz na suruh aku call kau blik , bila aku ckp ta ad kredit , kau trus tutup . ap to weh ? aku tag name kau kad fb , kau buad bodo je . if online , kau mn na tgur aku kan ? to pon kadang2 je kau tegur . BUDAK HOT katakan . mn la na lyn aku . aku bukan mcm kau kan . HAHAH . sokey la weh , aku pon mls na panjang cerita . buad aku skid ht lgi ad lah .

Older Post | Newer Post