FOLLOW? | DASHBOARD?


No-Mey's Tutorial

frist time
Sunday, April 17, 2011 | 2:22 PM | 0 comments
huh -.-" ta sangka dpad BF yg btul btul syg kan aku doe <3 plus sweet <3 hee , tu yg buad aku syg gila **** kad dia , haishh . biy , thanks ! thank you so much !! biy ckp "biy hargai bila coup dgn bby , and biy takan sia sia kan" <3 <3 <3 <3 !! biy ! so sweet tahuk ta syg ? iloveyou ! biy baik sgad  doe -.-" aku pun pelik , ta pena jumpa laki sebaik kau ni . lg lg BF sendiri .swear ta pena doe . untunglah aku doe <3 AHAHAHA . agak agaknya kita ad jodoh ta biy ? knp diaorang semua suka sgad bby coup dgn biy ? saya terasa pelik tahuk -.-" ad ap je dgn bby ni na bandingkan dgn perempuan lain ? sm right ? face bby pon mn lawa doe . pragai pun teruk , biy pon tahuk kan yg bby ni ***** . knp ta mara ? biy baik sgad sgad sgad !! <3 biy nasihat bby , then ckp "biy syg bby" hee . tahuk lah biy syg bby , if ta takan la na nasihat bby bagai kan ? awak pandai jaga hati sya <3 time saya tade mood , time bru bgun tido . ^^ hee, fhm je kan :) thanks !! haishh -.-" ta puas na ckp thanks kad biy doe , coz biy baik sgad sgad syg . ta pena terlintas pon kad dlm otak ni na tinggal kan biy , and ta dpad bayangkan mcm mn kita break off in relationship kita ni kan ? :'( ta mahu doe ! swear ta mahu !! :'( mcm tu juga biy right ? iloveyou !!

Older Post | Newer Post