FOLLOW? | DASHBOARD?


No-Mey's Tutorial

see thiss babe :)
Friday, April 15, 2011 | 2:55 AM | 0 comments
mira : wehh
alef : yaa
mira : mcam mana bule brek ?
alef : kan die dah ad new bf
takan laa aku nak kat die lg ^_^^_^
mira : salah kaw gak , sbb tak contact die 
alef : aha
lantak die laa
aku tak nak ambik tahu dah
mira : so sayang die lagi tak ?
jujur jeaa
alef : sikit2 tu ad laa, tak boleh nak nafikan. tapi ramai yg ckp kat aku cari orng len saje, ape dorg ckp ad betul gak ^_^^_^
mira : np time kple kaw mcam nak tanak jeaa kat die ?
alef : aku busy, takde mase nak pegang fon. mmg busy tahap gaban aa. aha. dah la tu, bende dah lepas mira. now, die dgn idup die, ak dengan idup aku ^_^^_^
mira : hm takan kaw tak bule cakap ? kaw paham lah die gak . die rindu kaw pun tahap gaban gak . now die da jadi milik orang lain sbb kaw . die tak tahan an kaw . kaw bace niy :
meilishuablogspot.com
alef : haa?
jap2
ahahaha
bahahahah
yeah, ak tak kisah laa mira. asalkan die bahagie. sumpah aku hppy gile doe bile die dah ad peganti ak, lepas ny takde laa die nak pk pasal aku . n aku pun tak payah nak pk pasal die tiap2 hari mcm org gile.
pape pun aku hppy dpt knl korg ^_^^_^
mira : copp ! kaw sayang die kan kan ?
alef : sebab ak sayang die laa aku nak tgk die dgn new bf die bahagie. :):)
mira : ouh , tapi np kaw buat die mcam tuh ? if ak pun ak buat ap yag die buat . piker lahh alef ,
alef : haaa, yela
kene ceramah laa plak
ahaha
papew pun ak nak tgk dorg bhgie jeep ^_^^_^
itu pun dah cukup ntok ak :):)
mira : so lepas niy cari pnganti lah ?
alef : malas ak nak ciri
bea die datang sendiri :):)
mira : so ada lah niy pnganti meili ?
alef : tipu sangat laa kalau tak ad kan :):)
mira : cepat gila kaw lupa die
hmm
alef : haa?
sape kate aku dah lupa dia
aku ingat lagi
tapi
mira : tapi ap ?
alef : ops
nothing
mira : ckp la weh !
alef : aha
tade ape laaa mira
ops
mira : ap yang lawak nyee weh ??
cakap jelaa . antara kita jeaa yng tahu
alef : takde ape
ahahahahh
pelik2 jew kau ny
weh?
nanti kau leh tlg aku ark?
mira : tlog ap ?
alef : aku nak pulang kan sim die tu, then aku nak ambik gelang tu lek
nanti aku bg thu bile aku nak dtg sane
mira : np nak amek gelang tuh balik ?
alef : bagi aku ex2 aku tak layak pegang barang2 aku
aku tak nak tingal kan sejarah kad die
mira : hm macam tuh lak kan ? tapi ak tak pakai phune dohh
macam mana ?
alef : kad fb je laaa, nanti aku text laa ko
kau kan selalu online right ?
mira : yup , hm okay la .
alef : tens mira ^_^^_^
mira : welcome . saba jeaa lah dngan meili tuhh . die tuhh sensitif sangat .
alef : ahaha
takde hal alaa
bunga bukan sekuntum mey ^_^^_^
mira : tahu . kumbang bukan sekor . tuh cari lain
hahaha
alef : ahahahaha
bagus2
amalkan selalu ^_^^_^
mira : eahh ! haha . weyh kaw taw tak ramai ckap kat ak yg kaw niy tak reti bersyukur dapat meili

then dia offline . perghh ! FUCKOFF . sumpah benci kau doe ! sudahlah ! lupakan aku jela syg . aggap la kita ta pernah knl ohkea . now aku ta syg sp sp kecuali pezzo . hope kau pon mcm to dear . aku sentiasa doakan kau bahagia :')

Older Post | Newer Post