FOLLOW? | DASHBOARD?


No-Mey's Tutorial

Terima Kasih :')
Thursday, April 14, 2011 | 10:45 PM | 0 comments
eh hunny , thanks kau jaga aku selama 8 bulan lebih ni . aku ingat lg apa yag kau ckp kad aku . mcm-mcm weh . ramai kata kita ni sweet , da mcm org da kawen la . OMG ! haishh -.-" sumpah aku syg kau ! tp tu semua dlu . sejak aku ta lyn kau dgn baik , kau da berubah . kau ta mcm dlu ! kau mmg ta fhm aku ! sumpah aku benci kau ! dr dlu lg aku rasa na lepas kan kau . tp aku ta sanggup :'( sebab aku syg kau . then ad someone ni , dia btul btul syg aku , fhm aku , cared aku . if kau mcm dia , kita takan breakup syg . TAKAN ! tp kau ta mcm tu . kau tahuk ta yg aku simpan je rasa mara , benci , semua yee ! selama 8 bulan lebih weh ! kau sggup ka buad mcm aku ? yeass ! aku tahuk kau pnas baran kan ? aku punya panas baran takan na smpan dlm poket ? matang la skit syg ! aku tahuk kau syg aku , smpai pasang spay untuk aku bgai . kau tahuk ta aku rimas ?? na pegi mn , kluar dgn sp , tu pon jd masalah ka ? kwn je pun weh . nmpk sgad kau ta percaya aku -.-" aku je yang kena fhm kau doe , sumpah weh aku menyesal kenal kau .  last kita break ni , setitik air mata aku pun ta jatuh la .  sebab aku da btul btul benci kau ! kau berubah ! now kau ta cared aku ! ta cntct aku ! bila aku kata kau ad GF lain , kau bising . then kau kata "if aku ad gf lain , mmg aku tade maruah!" yeahh babe ! tade maruah ! mmg laa kan , tp kau buad aku ni mcm bukan GF kau :'( you make me cry everday ! suka ?? haishh -.-" cukup lah , sampai sini je weh relationship kita , sumpah aku ta tahan dgn kau . hope sgad kau dpad GF yg btul btul syg kan kau , and mcm yang kau na :') AMIN .......

Older Post | Newer Post