FOLLOW? | DASHBOARD?


No-Mey's Tutorial

im happy with him :')
Friday, May 13, 2011 | 7:59 PM | 0 comments
Muhammad Ikhmal <3 iloveyou sayang ! swear ta tipu ! woahh ! ni kerja alep la bgtau you yg i suka you , kan da tersangkut . HAHA . i tade rasa curiga or wtv kat you , coz kita pegi and blik skola sama sama kan ? satu kelas lgi , kekadang dduk sebelah je pun ^^ and rumah you bukan jauh dgn rumah i right ? hehe . iloveyoumorethananything sayang ! muah muah ! :-* hehe . sayang , i tahuk you cepat keluar kan air mata :') ingat ta msa kat library i merajuk tu ? you na cry da oh . OMG ! i sayang you la gila ! jangan nagis ok dear :') nnt i pun terikut . HAHAH . mcm mn la nnt kan ? sayang ingat tak kita ta blik skola sma sma ? you mara i kan ? :'( i tgh layan L la syg . i blurr , time tu you tunggu i kad luar skola , mn la i tahuk you tunggu i :'( SORRY 100x ! i sayang you sangat sangat ! then you membebel bebel ! HAHAH , comel jee . i sanggup curik kredid abg i sebab na rep text you . then ALHAMDULILLAH you ta merajuk dgn i dah . then mlm you call i . wahh , sweet <3 then you membebel psl L , you suruh buang , time tu i tgh amik L . then you dpat tahuk , you merajuk lgi :'( hmm , sorrrrrrryyyyyyyyyyyyyy dear ! iloveyou :'(

Older Post | Newer Post