FOLLOW? | DASHBOARD?


No-Mey's Tutorial

Im not ready
Tuesday, May 10, 2011 | 1:27 AM | 0 comments
Sorry sayang , swear tak sedia lgi dgn semua ni , btw bnyk benda yg aku simpan , tanak bg tahuk kau . err -.-" ta tenang aku if coup paksa . hope kau fhm laa . aku btul btul ta ready na coup doe , dgn exam lg . haishh , apa la kau pk kan ? :') sorry . aku pun tak tahuk knp aku mcm ni ! OMG ! "oh god ! please ! aku keliru ! knp aku mcm ni ? " :'(  then aku suka sorang budak kelas aku "ikhmal" dia pun sama mcm aku . tp .... aduh ! pening kepala aku -.-" dgn ta ready dgn exam nya , td pun aku tatau apa yang aku buat . err , pening pening :( hope dpat selesai kan masalah ni dgn cepat ! amin ! :')

Older Post | Newer Post