FOLLOW? | DASHBOARD?


No-Mey's Tutorial

my doremon :D
Monday, May 30, 2011 | 10:55 PM | 0 comments
youuuuuuu .... iloveyou ! you'r mine ok ! you doremon kesayangan i ! i tanak sp sp amik you dri i :'( doremon , i suka cara you , funny je ;D best lah , you klakar gila la . hahah . malu >.<  teheeee . muah <3 for you my doremon gedik . nyot nyot ! hahah . you kata you suka i , you kata you sayang i . walauweh ! i cant belive that --" ceh ! hha . sumpah you mnja ^^ saya suka <3 kita tak pernah gadoh kan sayang ? teheee . malu lah >.< awak kata awak nak turun bulan 7 ni kan ? tp MEABY lah :( if kwn awak turun . huwahhh :'( saya RINDU awak lah ! awak , nak tahu ? saya sayang awak sangat sangat lah ! awak suruh saya behenti S kan ? saya boleh , sebab awak ! sebab awak saya boleh ! sebab orang lain saya tak boleh , hahahah . nyot nyot !  awak doremon kesayangan saya , saya harap tak ada orang yang rampas awak dari saya :') gila gentang lah weh ! aku ckp mcm ni ? hahahah . awak ........... jgn tinggal kan saya ok :-*

Older Post | Newer Post