FOLLOW? | DASHBOARD?


No-Mey's Tutorial

OLD BFF :'(
Sunday, May 22, 2011 | 5:13 AM | 0 comments
ok ingat tak , yg kad fb aku kata "Untunglah sapa panggil aku harini kat rumah , harini aku mmg mls na keluar . kau panggil je aku , aku suruh abg aku kata kat kau aku tidur ^^ "  actly bekas bff aku , swear aku ta tahuk , dia tggu kat luar rumah aku dari pukul 3 .  omg ! sumpah kesian doe :( aku ingat sapalah , aku mls na keluar .  then abg aku suruh keluar juga coz dia dah panggil aku dah bnyk kali .  then aku keluar jelah ,  tgok tgok DYDY <3 then dia bagi balik present yang aku kasi kat dia , aku tgok dia nagis , weh ! aku lemah weh tgok orang nagis ! aku pun dah mula keluar air mata ! aku na je hug dia and say so sorry :'( then dia kata kat aku , stop la menagis . I CANT ! IF YOU CANT ! :'( then da lepas tu redee sikit , aku lepak kat luar rumah dgn dia . dia bnyk nasihat aku semua , then cerita la psl mcm mcm , him make me happy :') aku teringat time dulu dulu masa tu . and aku ckp dlm hti " YA ALLAH , THANKS ! KAU DAH SATUKAN KAMI SEMULA" mula lah air mata aku mengalir :'( lepas tu , ptg skit mcm pukul 6 lebih aku dgn dia lepak kedai , minum minum semua . pukul 7 lebih bru naik rumah . even sekejap aku dpat lepak dgn dia , aku happy juga :') next time or bila bila boleh lepak dgn dia . hee <3 ILOVEYOU MUHD RAHMAT BIN KARIM ! btw , aku lepak ta offline pun , aku blik je smbung blik online . hahah .

Older Post | Newer Post