FOLLOW? | DASHBOARD?


No-Mey's Tutorial

FAKE SI SIAL
Saturday, June 25, 2011 | 4:06 AM | 0 comments
FAKE hai
MEkau tak payah nak hai hai sgt --"
FAKE : why??
ME : pesal kau guna dp aku ? --"
FAKE : mmber aku yang buat fb ni aku cuma guna je
MEyela , knp gambar aku ?
FAKE : tahlah
ME : boleh tukar tak weh --" dgn nama aku pun kau nak guna , tak malu ke ?
FAKE : nanti aku tukar
MEcepat lah sikit --" smpai pic aku pun kau nak guna , takan kau tak ada FACE sendiri ! --"
FAKEnantilah bukan sekarang
ME : asal bukan sekarang ! --" apa morif kau buat ni ! motif*
FAKE : bukan aku lah setan
ME : hbis sapa bodoh ! --"
FAKE : mmber akulah mana aku tau knapa dia buat
ME : sapa member kau ? meh , bwk jumpa aku !
FAKEbuat pe
ME :  hahah , kau boleh tnya knp ? bpk bodoh ! eh , sial lah , puihh !
FAKE : asal kau ni
MEWTF ! apasal aku ? kau dah guna DP aku , NAME aku . kau boleh tanya kenapa ? bingai sial !
FAKE : apa 2 jelah
ME :  eh , bodoh nya kau ni . hahahah . jgn smpai aku crik kau sudah lah ye ;)
FAKE : ;-)
ME :  jgn nak tunjuk belang kau eh sial ;)
FAKEsape
ME : KAU LAH HANA ;)

Older Post | Newer Post