FOLLOW? | DASHBOARD?


No-Mey's Tutorial

ghost !!
Monday, June 20, 2011 | 7:00 PM | 0 comments
cerita dia begini , hahah . lepas aku online kat cc dgn cousin aku di kampung , aku blik lah rumah atok aku , cousin aku hanta naik moto , tp moto ada satu je pulak time tu , tu pun moto member dia --" menyirap je . so aku kena tunggu member cousin aku hanta cousin aku pula lah , aku tunggu sorang sorang tahu tak ? --" kau ingat aku tak takut ? hahah , sumpah cuak , dah lah kampung ! kalau KL aku takut orang jahat je , hahah >.< nak dekat pukul 10 time tu , sunyi + gelap pula tu --" takut aku , ergghh . then cousin aku smpai , kitaorang nak msuk rumah , atok pula perdi lock pintu , haishh , BBQ betul ! terpaksa lepak luar kejap , jln jln kat bwh pokok besar tu , alahhh , tak jauh pun dari rumah atok aku . then bwh tu sungai . ada pasir pasir tu , kitaorang dduk kejap kat situ , meini (kucing) aku ikut , dia pergi main kat semak semak . aku pun watlek kejap , then nta mcm mna aku boleh pandang kat pokok besar tu , aku pandang kat blah atas , aku ternampak benda alahh tu , dia tgh dduk weh ! pergghh ! naik bulu roma satu badan ! aku pun tarik tangan cousin aku , ajak lepak depan rumah , then lepak lepak , aku pandang strit kat jln pokok besar tu , aku nmpak mcm ada benda terbang , mcm rmbut and kepala , sumpah tak tipu :'( aku takut gila time tu , then aku buat buat taj nmpk je . then asyeeq call , ckp ckp dgn dia then kantoi dgn mak cousin aku yang kitaorang kat luar . haahahha , funny sial , dia membebel bagai , yang aku tgh bergayut dgn asyeeq tak hbis hbis kena HOLD je , sian dia . im sorry mon :( then kitaorang nak keluar mlm tu , nak pergi titiwangsa , kitaorang pun keluar lah senyap senyap sambil aku tgh OTP dgn asyeeq , dah lah aku dgr dia gelak time aku ckp dgn cousin aku suruh *senyap . pelahan-pelahan* hahah . then lepas je keluar , kitaorang kaki ayam duduk blakang pagar , cousin aku tolong ambilkan selipar untuk aku , then aku nmpak ada satu bayang bayang ni bentu muka , sumpah seram doh ! aku pun pandang tempat lain cepat cepat . huh , then kitaorang tunngu member cousin aku , cousin aku nak tunggu kat bwh pokok besar tu , eh ! mmg TAK lah kan --" then ke esokan hri nya , aku bgi tau bpak aku . then bpak kau tnya "lain kali ketuk pokok tu , tnya dia knp dduk atas tu ? mnta nombor" hahahahahaha , kurengg punya bapak ! sbr jelah aku --"
*time aku tgh cerita kat blog pasal ni , aku menangis , i dont know why . and mcm ada benda lalu kat depan aku , sumpah aku terkejut !

Older Post | Newer Post