FOLLOW? | DASHBOARD?


No-Mey's Tutorial

hahah , kesian :)
Friday, June 24, 2011 | 11:01 PM | 0 comments

Hi meilii :)
about an hour ago ·  · 
  • You like this.
    • Meili Photogedik hahah , perempuan ni FAKE ok ! --"
      43 minutes ago · 
    • Ohh Chyraa' yekee? :O
      42 minutes ago · 
    • Meili Photogedik yes ! tgok wall , picture dah tahu kan ? --"
      42 minutes ago · 
    • Darling Myra kau nhe tak reti gune muke kau sendiri ke hah FAKE !
      15 minutes ago ·  ·  1 person
    • Meili Photogedik aww aww ! ♥ sayang , you garang doe , hehe
      14 minutes ago · 
    • Ohh Chyraa' hahaa, bodo nye pempuan ni
      14 minutes ago · 
    • Meili Photogedik hahaha , relex . knp ? dia add you ke ?
      14 minutes ago · 
    • Darling Myra hahah . saje je bby ,, jap i nak ceramah . gune la muke sendiri la weyh ,, heheh
      13 minutes ago · 
    • Meili Photogedik hehehe , kesian dia tade face :')
      12 minutes ago · 
    • Darling Myra hahah takkan kene simbah asid kot ..
      12 minutes ago · 
    • Meili Photogedik maybe kena kot , if tak knp guna face i ? hahahaah
      11 minutes ago · 
    • Darling Myra hahha mybe . sian FAKE u eh .. eh g la gune muke org len .. hahah bnyak lagi meyh . tak puas hati ckap depan2 .. if ckap blakang dosa la . btol tak bby haha
      7 minutes ago · 
    • Meili Photogedik hhahah , betul betul . karang ckp depan depan takut kena pukul lah biy , hahahaahah . pic siti ada , fasha ada , knp aku juga ? hahaha . sian :)
      6 minutes ago · 
    • Darling Myra hahha tuh la .. lagi hot :D
      5 minutes ago · 
    • Meili Photogedik kan ? satu malaysia knl tau ♥ aku apa je , bukan hot , hahahah . kan biy ? ^^
      4 minutes ago · 
    • Darling Myra er satu malaysia tuh bie sokong . tapi u HOT . hahah .. kalu kite dapat tau ..sape FAKE nhe kite men2 tarik telinga nak tak bby ? ahahaha
      3 minutes ago · 
    • Ohh Chyraa' you bole kat wall lain. haha, asyek tekeluar kat notifi i :)
      3 minutes ago · 
    • Meili Photogedik darling : hahaha , tunggu jelah biy , eh wall lain . chyraa msrah
      2 minutes ago · 
    • Ohh Chyraa' Hahaha, amne marah lahh XD
      about a minute ago · 
    • Meili Photogedik kitaorang saja nak bgi fake ni bengang
      about a minute ago · 
    • Ohh Chyraa' okayy :)
      about a minute ago · 
    • Darling Myra CHILL Ohh Chyraa'
      about a minute ago · 
    • Meili Photogedik kena fhm lah juga prasaan org kena fake :)
      a few seconds ago · 
    • Darling Myra hahah sabr2 .. bby , u tulis kat wall faker u dulu . i follow u
      2 seconds ago · 
    • Meili Photogedik ok laling ;)

Older Post | Newer Post