FOLLOW? | DASHBOARD?


No-Mey's Tutorial

In a relationship with Asyeeq Jamary
Sunday, June 12, 2011 | 9:46 PM | 0 comments
aww aww ! saya sudah ada couple ^^ dgn admire saya lah , asyeeq <3 teheee . sayang dia tahu tak ? akhirnya dia minta couple juga , suka nya >.< time : ( 10.01 13/06/2011 ) auchh ! iloceyousomuchsayang ! jgn kecewa kan saya and saya takan kecewa kan awak okeng ? haha . even kita jauh , i tetap sayang you , sayang i takan brubah ok :) you my everthing ok sayang , remember that ! btw , i tak sbr nak tunggu you turun kl bulan 7 ni :) i sgt meet you , teheee <3 you kerja save duit untuk turun kl kan ? sebab i right ? you yg ckp sendiri , oh ! iloveyou tahu ! awak doremon kesayangan saya !

Older Post | Newer Post