FOLLOW? | DASHBOARD?


No-Mey's Tutorial

on the phone
Tuesday, June 14, 2011 | 2:14 AM | 0 comments
lalalala ~ semalam lepas text aku call dia , aku pk smpai 10 kali kot nak call dia , hahaha . sebab MALU >.< yela kan , tk pernah on the fone lama lama mcm ni . dah bergayut tu , aku ingat kan bosan coz tatau nak ckp apa , rupanya dia funny gila nak mati lah ! hahahaha , swear tak tipu . nak je tumbuk tumbuk muka dia tu ! hahaha , gila lah weh <3 bertambah syg kat dia ^^ teheee , i love you darling . rindu nak dgr suara you lgi :( lama kan kita on the phone ? lebih sejam kan kan ? teheee , saya sayang awak sanggat sanggat sayang ! semalam awak buka FB saya :D wahh ! no noty noty ! hahah . dush dush ! tu kiss tau , hahah . gila you dah msuk dlm otak i ^^ ouchhh , muah :-* merepek jap . hahah . i kan , bukak kan , FB you kan , hahaha . pening lah bukak FB you sayang , bnyk friends lah , apa lancau lah , haha . jealous ni --" yg penting you milik saya okengg ? <---- ayat you lah ni , hahah . ILOVEYOUSOMUCHMYDOREMON !

Older Post | Newer Post