FOLLOW? | DASHBOARD?


No-Mey's Tutorial

Why me ?
Friday, June 24, 2011 | 5:05 AM | 0 comments
Khairul Asyeeq Jamary ! oh god ! you marah i ? hmm , im crying :'( sampai hati you ! dia yang suka i , kenapa you mara i ? i tak suka dia pun :'( i je kena marah ! i ada marah you sampai mcm tu skali ke ? pernah ke ? you tak sayang i ! :'( its ok , you sengaja buat i nangis ! i hate you ! you pergilah kat betina yang you suka , i tak nak kacau you lagi :'( gambar atas ni i penat carik , nak bagi kat you , tengok tengok you marah i smpai mcm tu sekali :'( hmm , fine . if you tak nak i kacau you lagi , its ok , i tak kisah :'( ikut suka you lah , bye !

Older Post | Newer Post