FOLLOW? | DASHBOARD?


No-Mey's Tutorial

WTH ! --"
Wednesday, June 22, 2011 | 9:32 PM | 0 comments
Awak tahu tak saya rasa mcm tak di hargai pun ada :'( hmm , knp ? Awak tak sayang saya dah ? Tak suka saya dah mcm dulu ? Ckp lah ! :'( Knp ? Pasal ex awak tu , saya tak tahu apa apa pun , awak yang mengaku sendiri , see lah ! Tak nak story kat saya pun . Thank you so much sayang ! Semalam ptg awak call , tu pun kejap , mcm mna saya nak lepaskan rindu saya kat awak ? Awak tahu kan saya ni mudah terasa ? Ok , if you tak tahu , i nak bagi tahu ni , i ni mmg senag nak menangis , i keras kepala , i degil , i tahu you tak kan dapat fhm i punya , trust lah :') i tahu apa akan jadi lepas ni . See lah , malam semalam you kata nak call kejap lagi , mana pergi kejap lagi you tu ? I sanggup tahan mata i yang mengatuk sangat sangat ni untuk tunggu call dari you , tapi you tak call pun , i sampai tertidur tunggu you , then besok pagi i tengok kat fone i , mna ada you call ? ok , its ok , meaby you busy , i think lah . bila i online pagi ni , tengok you ada online semalam , ok ! you ingat tak sakit hati i ? thanks lah , so lepas ni jgn slh kan i knp i berubah ! I sanggup tak marah you , tahan nak maki you , you know right i ni panas baran ? so , knp i boleh tahan tu semua ? sebab siapa ? you fikir lah ok , i mls nak gadoe , i paling tak suka gadoe ,i dah bosan lah . tolong lah fhm i lepas ni . and sorry kalau you terasa .

Older Post | Newer Post