FOLLOW? | DASHBOARD?


No-Mey's Tutorial

hang out :D
Saturday, July 30, 2011 | 11:43 PM | 0 comments



sama kan baju aku dengan  Adeq Roxy haha . actly aku pakai singlet , then kebetulan kitaorang nak shooping , so tgok baju ni comel , tu yang aku beli . then apit dgn mmber dia penat ikut kitaorang , lagi lagi mcm aku ni , susah tau . haha , aku memilih sikit :D  haha . then dorang panggil kembar . haha , pun boleh . serious aku mmg busy gila smlm --" dgn phone tak henti-henti org call and text , then dgn meet org nya . pergghh , nak tercabut kaki aku ni . hahahah . its ok lah , mmber mmber kan ? haha . then lepak lepak , meet abg syg aku  Akmal Potter lepak dgn dia syokk , hahaha . 1 kelapa dgn aku , baik punya :P then , lepak dgn Paan Juvana haha , then dia blaa , jap . aku pun dgn Deqya Pak Din , Adeq Roxy , Natasha Harun layan LG , baik punya . hhaha . sebab dah lama aku tak amik , hehe . lagipun aku sedut sekali je , kat tepi pavi Deqya Pak Din sedup sampai jatuh jatuh , ishh . apa lah , Natasha Harun pun sama . ishh diaorang ni . and kat situ aku nampak ayim :) nak tgok pic dia ? ha , yang bwh skali ni :D tpi malu nak tegur :/ hehe . then lepak lah smpai mlm dgn Akmal Potter hehe , dorang ingat dia BF aku , yela pegang tgn kot . hahaha , apa lah . :) ishh , then jumpa Paan Juvana  lagi , dia ajak balik skali , ishh . dia garang , takut aku --" then tak boleh lah , sebab aku nak teman adik aku Myea Loy  :D Paan Juvana , dia sedih aku tak blik dgn dia , yelah , dia kata dah lah lepak kejap je , ingat nak blik sama-sama , hmm . im sorry :(  hahah . dah lah , tutup cerita eh . penat nak cerita , hahaha . tpi best lepak dgn Akmal Potter , Shasya Ishak , Leya Oyy , Apit Capital , Adeq Roxy ,  Myea Loy  and meet Nurrull Evanz ,  Rafil RiverSide II , Nana Kecik  , Hewad Adha Hendra , Jeremy Razieff ,  and ramai lagi :D muahh kat pipi korang <3 



INI DIA :) <3

Older Post | Newer Post