FOLLOW? | DASHBOARD?


No-Mey's Tutorial

i don't know :(
Friday, July 8, 2011 | 7:04 AM | 0 comments
ok , begini lah . now aku single kan ? ramai minta couple , tapi memang aku tak bersedia doe , swear ! if yg minta tu 4 or 5 org tu , i tak kisah sgat , ni . perghh ! sabor jelah --" hey guys ! boleh stop tunggu aku tak ? if aku  nak salah satu dari korang , aku ckp lah . please ok , please ! bgi aku rasa bebas sekejap ! selama ni aku tak merasa bebas lah weh , tolong lah eh . aku minta tolong sgat sgat . bagi aku kenal korang dalam-dalam dulu . aku bukan suka redah je --" ok , sekarang aku fall in love dgn YiHxiang Chai tpi tak ada lah lebih . mcm mcm tu je lah . :) tp , swear aku tak boleh lupakan ex aku Alef Meistr swear iloveyou :'( haishh , bnyk dah pic aku buat untuk kau , tp kau . heshhh , tak apa lah , maybe aku belajar dari kesilapan aku :') ok , tu aku TERpaksa lah terima kan ? :') its ok , tp kan . aku mmg tak boleh lupa kau , swear hunny :( hope you fhm k :')

Older Post | Newer Post