FOLLOW? | DASHBOARD?


No-Mey's Tutorial

I WANT !
Friday, July 22, 2011 | 10:17 PM | 0 comments
nak macam ni ! nak macam ni macam dulu :'| but , with who ? hmm , redha weh . ishh , tak apa lah . maybe tak ada jodoh lagi kan ? sabar jelah :'| if single mesti teringat kat ex :'( dah , macam mana nak lupa kan ? 1 je boleh buat aku lupankan ex aku , new Bf :) tapi malang nya tak ada , sapa je aku kan ? :'| ok , be cool meili , hmm . tpi , swear nak manja manja macam dulu , hmm . wehhh ! need help :'( aku sayang someone , tapi .. hm , tak boleh nak cakap macam mna dah . biar lah , dia dgn hidup dia , if dia syg aku , dia dtg kat aku , if tak , so tak lah jawapan nya . hmmm

Older Post | Newer Post