FOLLOW? | DASHBOARD?


No-Mey's Tutorial

im sorry
Friday, July 1, 2011 | 2:23 AM | 0 comments
pernah tak you pk pasal i ? dari petang semalam sampai tgh mlm i nangis ! ada you pk ? ! sorry lah eh , i dah tawar hati kat you , genttle i ckp doe ! you mcm tak pernah nak pk langsung prasaan i ! sumpah i mmg tak boleh trima tu ! you dah melampau , slama ni i diam je , i tunggu je angin i naik , penat i bersabar . you rasa patut ke kita teruskan relation ni ? i tak rasa mcm tu doe , serious ! hmm  , ntah lah . ingat kan masa i sent msj kat you guna no. mama ? i ckp last kan time tu ? then knp you tak call i ? knp tak pujuk ? knp ? tak ada kredit ? if you syg i mcm mn sekali pun , you sanggup pergi toup kan ? ni knp tak ? i ni jenis cepat bosan , kalau you mcm ni , you ingat i nak ke couple dgn you ? stop it lah asyeeq , i bukan permainan . dgn betina you boleh bantai panggil biy bagai , bila edan & fii ckp mcm tu , you mengamuk tak tentu pasal . ada ke smpai i maki member you mcm mn you maki member i ? ada ? i senyap je kan ? tu pun i sanggup blajar bersabar . then boleh pula you dgn luna nak OTP , wahh , hebat gila weh ! terima kasih jelah eh . you mmg suka sakit kan hati i :) you ckp dgn zahir nak call i ? tp , ada ke you call ? i tunggu you sampai i tertidur !  nak sembang pun agak-agak lah weh ! before tu you ckp kredit tak cukup , mn pergi kredit you ? msj betina boleh , call GF sendiri untuk jaga relation tak boleh ! bagus ! kedai tutup tu semua alasan lah ! i dah msak , cukup lah game you tu , i dah muak lah . so lepas ni i tade hak nak halang apa-apa or wtv ok . hope you happy :')

Older Post | Newer Post