FOLLOW? | DASHBOARD?


No-Mey's Tutorial

disappointed
Thursday, August 4, 2011 | 12:49 AM | 0 comments
weh , kau dah kenapa ? ishh , aku betul tak faham dengan semua ni . kenpa aku tak boleh  rasa bahagia even sekejap ? susah sanggat ke aku nak rasa ? ok , aku faham , aku memang tak layak untuk kau . yeahh ! apa apa lah weh ! aku penat dengan semua ni , kau buat aku berharap . then kau lepas kan aku tanpa rasa bersalah . ok , aku memang patut trima tu kot , sebab aku tak layak untuk kau . aku pun faham pasal ex kau , its ok :) aku trima tu , aku dah biasa weh . slama kita kenal ni , aku nak mintak maaf if buat kau marah or apa-apa lah :) maaf ok , aku pun tak tahu nak ckp mcm mna . dah lah , start skrg aku akan usaha nak lupakan kau , thanks buat aku mcm ni :') iloveyou .

                                    LOVE : MEILI SHUA
                                                                  paan :)

Older Post | Newer Post