FOLLOW? | DASHBOARD?


No-Mey's Tutorial

K AKU SEDIH :|
Tuesday, August 9, 2011 | 11:05 PM | 0 comments
biy , mana kau time aku aku perlu kan ? kau tahu tak semalam aku sedih gila , nak mengadu kat kau , tapi kau tak reply text aku :( k if kau tidur aku tak kisah lah , tapi time kau bangun sahur tu kenapa tak reply text aku ? :( sumpah aku sedih , kau pun cakap kau tak nak tengok aku sedih kan ? hmm . k tak apa lah kita lupakan jelah k . hmm . please jangan kecewa kan aku sayang , swear sayang kau tahu :'| k take care kat sana weh , i trust you :')

Older Post | Newer Post