FOLLOW? | DASHBOARD?


No-Mey's Tutorial

broken hearts :'(
Wednesday, September 14, 2011 | 7:17 AM | 0 comments
biy , kenapa buat aku macam ni sayang ? sumpah kecewa dengan kau tahu tak ? kau memang tak hargai aku pun kan ? kenapa biy ? bila aku call aku , kau cakap jap lagi kau call balik , tahu tak aku tunggu kau call lama sangat , sampai aku tertidur :'( bila aku bangun dri tidur , 1 call pun tak ada , apatah lagi msj :'( huh , ni bukan kali pertama , tpi dah banyak kali , aku tak tahan weh . ingat kan mlm smlm aku nangis nangis call kau ? aku mintak maaf , aku nak berbaik balik , tapi kau ? still buat perkara yang sama , aku baru nak cakap something , but kau cakap kau call kejap lagi , tpi ... hmm , faham sendiri weh :'( kau suka tidur lambat kan , aku pun tak tahu apa yang kau buat, sebab kita jauh :'( then kau bangun tidur pun pukul 3 or 4 petang , aku kat rumah tunggu je text dari kau :'( phone aku sentiasa ada kat tangan aku weh :'( tpi kau ? huh , bila aku merajuk , pernah kau pujuk ? aku simpan je weh , smpai lah aku tak tahan . k now aku memang tak tahan :'( kau fikir lah baik baik tentang perasaan aku , hti perempuan bukan sama dengan hati lelaki :'( yes , aku tahu kau pernah nangis sebab aku , tapi sekali je kan ? tu pun sebab family kau juga , bukan nak ungkit or what , aku dah banyak sangat keluar kan air mata aku untuk kau , tapi kau tak tahu  :'( lepas ni jaga diri kau baik baik weh , aku tak layak untuk aku , aku tak perfect lagi :'( aku bukan jodoh kau :'( baii ahmad qayyum :'( aku doa kan kau bahagia ok ? :'( iwillmissyou :'(

Older Post | Newer Post