FOLLOW? | DASHBOARD?


No-Mey's Tutorial

JUST FOR YOU DEAR
Monday, September 19, 2011 | 7:46 AM | 0 comments
k video atas tu aku buat sendiri dari pukul 11 malam sampai pukul 2 lebih .  lama tahu tak , tapi tak rasa lama sebab aku semangat sangat nak buat video ni . hikhik . then aku nak masuk kan kat FB tak boleh :( aku cuba hampir 10 kali , aku rasa dah lebih dari 10 --" k usaha itu tanga kejayaan kan ? sebab tu aku berusaha ^_^ then besok punya besok selepas aku mencuba tiap hari nak upload video yang tak boleh di upload , aku pun cuba lah upload kat FB kedua aku . FUHHHHHHHHH , menjadi >.< even sejam lebih , aku sanggup tunggu :) hee ,  bila dah masuk , aku melonjat macam orang gila . muehehe . yelah happy kut dah berjaya masuk kan video tu >.< hari tu aku cakap kat qayyum aku bagi pendraive jelah . tapi rasa mcm lama sangat nak bagi dia usha . haha . k tak apa , dah masuk dah pun kat FB . biyyyyyyyyy , cepat tengok , nanti kau boleh kiss aku >.< hikhik . iloveyousofuckingdamnmuchbiy ! ingat , if aku dapat hug kau , plus plus kau kurus , haha

Older Post | Newer Post