FOLLOW? | DASHBOARD?


No-Mey's Tutorial

OPEN HOUSE :D
Monday, September 5, 2011 | 9:24 PM | 0 comments
hee , open house di rumah saya >.< hee , k tak nak cerita pasal orang lain , nak cerita tentang diri sendiri and my bf <3 k , aku kejut dia mcm orang gila , dia tetap tak bgun juga --" smpai pukul 2 baru dia bgun , then aku suruh dia siap siap becouse aku dgn papa nak amik dia , hee . then dia ckp dia dah smpai kat KLCC , aku dgn papa pun datang amik lah dia , hee .then lepak lepak lah dalam rumah , bapak aku tanya mcm mcm kat dia :D mcm dah setuju sangat je ? hahahha . k then papa dgn mama tidur , aku pun dah mengantuk & penat , aku pun baring lah atas qayyum <3 OMG , dia belai rambut aku  >.< k suka gegila weh :D hehe . then mlm sikit kitaorang lepak kat luar , amik angin lah KATAKAU , hahaha . dia kiss aku 6 kali --" hahaha . asal tak cukup kan 10 je ? :P pastu kan , awak kan , hug kita , heeee >.< malu nya ~~ sedihnya awak balik awal , pukul 8.30 awak dah nak blik :( k , saya dgn papa pun hantar lah si qayyum , last dpat pegang tangan je :( huh , sedih :'| kita nak hug awak ! :'( k tak apa , sabtu nanti kita hang k ? :'D awak nak tau , saya rindu awak sampai termimpi mimpi kan awak --" ishh , see lah , bertapa kita sayang nya kat awak :| K ILOVEYOUSOMUCH BIY >.<

Older Post | Newer Post