FOLLOW? | DASHBOARD?


No-Mey's Tutorial

Alone
Thursday, March 22, 2012 | 11:18 PM | 0 comments
I'm alone :( i mean single :') ya , tak ada jodoh maybe kan ? so aku redha je lah . nak buat macam mana kan ? kitaorang tak serasi macam dulu dah . relation tunggang langgang , mcm haremmm ! so better break jelah , aku pun malas nak pening pening kepala lagi . nanti bertambah sakit hati aku , so aku mintak break kat dia :') aku tak tahu lah apa yang aku fikirkan time tu , aku rasa mcm bodoh je time tu . hope dia dapat gf yg lagi better dari aku , yang boleh faham dia , yg layan dia sepenuh masa , yg buat dia hilang boring :) so , hope you happy Muhd Yusry :') ada jodoh kita jumpa lagi ! :'D insyaallah ..

Older Post | Newer Post